Millores en l'enllumenat exterior de Cal Sitjes

Durant aquest mes de febrer s’han acabat de finalitzar les actuacions referents amb l’enllumenat exterior del complex cultural de Cal Sitjes. Es van instal·lar uns fanals per façana i, com ja s’està fent mica en mica amb tot l’enllumenat públic, aquests nous fanals són de bombetes leds, propiciant així més sostenibilitat i més estalvi energètic.

Visualment, aquesta instal·lació ha fet que es poguessin treure definitivament les faroles de bola del pàrquing del complex, fent així que la mobilitat sigui més fluïda, que hi hagi més llocs d’aparcament i que es poguessin tapar definitivament uns forats que podien resultar un tan perillosos.

Seguirem treballant per a millorar els espais municipals i perquè l’enllumenat públic redueixi la contaminació lumínica i augmenti l’estalvi energètic.

Àrea de Territori i Sostenibilitat

Ajuntament d’Artés

eforcada@artes.cat

ovilarasau@artes.cat

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges