Millores en vials urbans

Aquesta setmana s’han iniciat les obres per millorar varis vials del municipi, que degut a l’erosió, s’han fet força malbé.
Hem començat per la Carretera de Sallent: S’han renovat tres embornals, al tram del costat de l’Escola Vedruna, posant una caixa amb sifó i reixa, en comptes del “forat” que hi havia fins l’actualitat.
També s’està definint el traçat de la carretera, des de l’alçada del Carrer St. Pelegrí, fins a sota el C/ Bages, per la banda del talús, on encara no hi havia voral, i ara a la primavera s’omplia de vegetació.
S’hi col•locarà una vorada model T-1, i s’hi tirarà grava, a l’espera de quan es pugui realitzar la segona fase del projecte de la connectivitat del Casc antic.
Aquestes tasques es preveuen que duraran fins al 10 de juny, en els quals hi haurà restriccions de pas als vehicles, només podran utilitzar la via els veïns.
Posteriorment, del 13 al 23 de juny, hi ha la previsió d’arranjar dels blandons dels carrers Llobregat i Cardener , eliminant-ne el motiu, s’aprofitarà per refer el mur del carrer Cardener, i finalitzar la vorada que falta.
Durant aquests dies, aquests carrers també seran d’ús exclusiu pels veïns.
Un cop acabades aquestes obres, a finals de Juny, o principis de Juliol, es procedirà a asfaltar la carretera de Sallent, i els carrers Llobregat, Cardener i Barcelona.
Aprofitant que asfaltarem aquests carrers, taparem altres forats i rases de menor envergadura, que tenim pendents de fa un temps.
Demanem a la població la màxima comprensió i col•laboració.

Àrea de Territori i Sostenibilitat
Ajuntament d’Artés
ovilarasau@artes.cat
eforcada@artes.cat

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges