Nou color per a les plaques dels carrer més antics

Durant les últimes setmanes, l’Ajuntament d’Artés ha canviat i col•locat algunes plaques de carrers i places del poble. Primerament, s’han substituït plaques malmeses i se n’han col•locat en carrers i places on mancaven. Per altra banda, s’han col•locat unes noves plaques de color marró. Aquestes noves plaques marcaran a partir d’ara les dues zones següents:
Primerament, el nucli més antic d’Artés, nascut al voltant del castell, amb carrers de traça i parcel•lació medieval, amb una forta presència d’edificació del segle XVIII i XIX, així com alguns edificis d’interès.
La segona zona comprèn els primers creixements del nucli històric, caracteritzats per un traçat viari i una parcel•lació d’origen anterior a l’any 1.900.
Així doncs, a través del color de la placa del carrer o la plaça, es podrà saber si s’està a la zona més vella del poble o a les ampliacions més recents.

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges