OBERTURA DE L’AULA SOCIOEDUCATIVA D’ARTÉS

Un espai educatiu, inclusiu i dinàmic d’atenció i suport a infants i famílies
La Regidoria de Benestar social de l’Ajuntament d’Artés ha iniciat un nou projecte dirigit a la infància, l’Aula Socioeducativa, un espai educatiu, inclusiu i dinàmic adreçat als infants de 4 a 12 anys amb més necessitats d’integració i socialització i derivats pels Serveis Socials Bàsics. És un recurs ubicat a l’entorn de l’infant que es basa en una atenció personalitzada mitjançant el treball individualitzat, grupal, familiar, en xarxa i amb la comunitat.
Des de l’Aula Socioeducativa es vetlla pel desenvolupament integral dels infants a través del treball de les habilitats socials, habilitats personals, hàbits d’aprenentatge, etc., tot mitjançant una metodologia participativa i promovent activitats lúdiques, dinàmiques i integradores.
Algunes de les activitats que s’hi realitzen són: suport i acompanyament escolar, educació per a la salut i activitats d’assessorament i recolzament a les famílies, entre altres.
L’Aula Socioeducativa, ubicada a l’edifici de la Cruïlla d’entitats d’Artés, està oberta dos dies per setmana (dilluns i dimecres de les 17:15 a les 19:15 hores) i compta amb una educadora social. En total hi ha 20 places repartides en dos dies en funció de les franges d’edat dels infants.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges