PLANIFICACIÓ DE LES MILLORES DE LA JARDINERIA

Des de l’equip de govern seguim treballant per millorar la jardineria del poble. Durant els propers mesos (novembre i desembre de 2015 i inici de 2016) hi ha previstes un seguit d’actuacions que expliquem a continuació.
Primerament, es col·locaran vàries jardineres de fusta a la zona del nou pas elevat a la cruïlla entre la carretera de Sallent i el carrer Rocafort. En aquestes jardineres, es plantaran espècies d’època (cyclamens) provisionalment, i durant la primavera es farà una replantació amb les espècies definitives, les quals encara no s’ha decidit quines seran. Durant aquest període, està previst que també es replantin les tres jardineres circulars d’aquella zona.
A la segona setmana de novembre, del 10 al 12, hi ha prevista la tala de varis arbres que estan morts o en perill de caure al Parc de Can Crusellas i provocar un accident. Un exemple són els dos pins de grans dimensions de la zona de la gespa, i per altra banda, dos arbres més que es troben en molt males condicions de la zona infantil. Durant el mes de gener, es faran les noves plantacions en aquests punts i algun altre que es cregui oportú.
A partir del 16 de novembre, es començarà a treballar en la poda dels arbres on hi ha previst col·locar llums de Nadal. També a partir d’aquesta setmana, s’anirà millorant la zona de l’inici del carrer Rocafort amb noves plantacions de truanes, començant des de la rotonda d’entrada al poble, i s’anirà avançant fins a la zona del torrent.
Ja al desembre, se seguirà amb la poda prevista per altre arbrat del municipi, així com també es procedirà a la tala d’alguns arbres en mal estat.
Com hem comentat, a partir del gener, es faran vàries plantacions noves, en escocells que actualment estan buits o en zones com la del parc de Can Crusellas o l’escola Doctor Ferrer on fa unes setmanes s’hi va anar a talar varis arbres morts de feia temps.
En tot cas, tot i ser aquesta la planificació, s’ha de tenir en compte que, al tractar-se d’actuacions a l’exterior, sempre hi poden haver imprevistos, com per exemple els meteorològics.
Des de l’equip de govern demanem el màxim respecte pel medi ambient i per les plantacions que tenim al municipi, respecte per tots els escocells d’arbres i les jardineres, que no són papereres, i els embornals, el propòsit dels quals no és llençar-hi productes químics, com detergents, o lavabos per a animals de companyia.
Moltes gràcies.
Àrea de Territori i Sostenibilitat
Ajuntament d’Artés
eforcada@artes.cat
ovilarasau@artes.cat

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges