Premiats 3r concurs de microrelats "Amb ulls d'infant"

Premiats 3r concurs de microrelats "Amb ulls d'infant"

 

Des de l’any 2016 l’Ajuntament d’Artés conjuntament amb els municipis d’Avinyó, Calders, Monistrol de Calders i Santa Maria d’Oló organitza el concurs de microrelats de temàtica social “ Amb ulls d’infant”.

Enguany, ha tingut lloc la 3a edició  del concurs sota la temàtica social “Els refugiats”, sempre des de la mirada dels infants. En un acte celebrat el passat dijous 22 de novembre al Complex Cultural Cal Sitges d’Artés es va fer entrega dels premiats de la categoria juvenil. La premiada va ser Cristell Medina Baldeon pel relat “Floc de neu” i  les finalistes varen ser: Ona Gallifa Guasch, Lila Artigas Berenguer, Carla Codina Concustell, Mireia Fernández Lozano i Marina Fargas Soler.

Pel que fa a la categoria general, l’entrega de premis es va duu a terme al  Centre Cívic de Calders el mateix dijous 22 de novembre. La premiada va ser Sandra Tubau Porta pel relat “Viatge a l’abisme” i les finalistes Sílvia Vila Regí i Montse Serrat Farrés.

Enhorabona als premiats!

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges