PRESENTACIÓ DEL PLA EDUCATIU D’ARTÉS “CREIXEM”

Ahir, 12 de juny de 2017, va tenir lloc l’acte de presentació del Pla Educatiu d’Artés “Creixem” a la sala d’actes del complex cultural de Cal Sitges.
La sessió, presidida per l’actual Alcalde Josep Candàliga, la Regidora d’Educació Elisabet Carracedo i el Diputat d’Educació Rafel Homet, va consistir en la presentació del document definitiu que guiarà les línies d’acció i les prioritats en matèria educativa els pròxims anys (fins el 2023).

Durant la sessió es va posar de manifest la importància de l’educació al llarg-ample de la vida (primera infància de 0-3 anys, infants i adolescents, joves i adults), del treball en xarxa i cooperatiu entre tots els agents educatius i de la implicació de les diverses àrees municipals.

Novament, donar les gràcies a totes aquelles persones que han fet possible l’elaboració del document definitiu a través de la seva participació en les jornades de debat i discussió que s’han anat realitzant aquests últims mesos a través de l’empresa D-Cas i la col•laboració de la Diputació de Barcelona.

Podeu consultar el document definitiu del pla educatiu a la pàgina web de l’Ajuntament d’Artés.

0
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges