PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS: VOTACIÓ DE LES PROPOSTES

L’Ajuntament d’Artés celebrarà, des d'avui, 1 de desmbre, fins a l’11, una Consulta Popular per a que sigui la ciutadania la que prioritzi com ha de ser el pressupost municipal de despeses per l’any 2017. Per això ha realitzat un seguit d’assemblees obertes per zones i per temes que han aportat 60 propostes. També ha realitzat un procés participatiu amb l’alumnat de 5è i 6è de primària de les dues escoles del poble i d’aquí n’han sortit 10 propostes més. Després de que les propostes passessin pel Consell de Ciutadania i per la Oficina Tècnica han quedat les 61 propostes que aniran a la Consulta.

Així doncs, en podran votar 10 les persones majors de 16 anys i empadronades al municipi. Las votació es podrà fer tant presencial com telemàticament a les oficines de l’ajuntament als matins (de 9 a 14h), al Kanal de joves a la tarda (de 17 a 20H) i a la pàgina web http://participa.artes.cat/pressupostos-participatius. Després de les votacions, l’Equip de Govern elaborarà els pressupostos municipals intentant assumir el màxim de propostes.

Us convidem a participar-hi! TU DECIDEIXES!

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges