Re-inauguració del casal de joves El Kanal

El gran dia ha arribat! Aquest dissabte 26 de juliol (re)inaugurem el casal de joves El Kanal.

Durant tot el mes de juliol, el Casal de Joves El Kanal ha organitzat un seguit d’activitats per a tots els gustos. L’objectiu principal ha estat doble. D’una banda, s’ha fomentat la participació dels i les joves del poble a les activitats organitzades. D’altra banda, s’han dut a terme activitats de condicionament de l’interior i de l’exterior del Kanal, com el mural que es va fer a l’interior i un graffiti a la part exterior de l’edifici on es troba el Casal de Joves. S’han organitzat una quinzena d’activitats, com el torneig de futbol sala, tallers de cuina sense fogons, un torneig de volei platja o un bateig d’escalada, per on han passat unes dues centes persones.
Per aquest dissabte dia 26 de juliol s’espera la gran cloenda de les activitats d’estiu, amb una paella popular pels joves, un torneig de FIFA, taller de clauers, sessió de zumba oberta a tothom, i un final de festa a les piscines, amb una sessió de dj’s que dinamitzaran els propis joves.
De cara al curs vinent, a partir de setembre, El Kanal es proposa un seguit d’objectius, d’entre els que destaquen: 1) fomentar l’ús de l’equipament per a tots tipus d’activitats; 2) proposar tallers de formació i ocupació per als i les joves; i 3) crear una comissió de joves, de caràcter cultural i lúdic, que s’organitzi, proposi activitats, i pugui convertir-se en un grup de referència entre els i les joves d’Artés.

PROGRAMA:
11h. JORNADA DE PORTES OBERTES, amb pica-pica.
12h. TORNEIG DE FIFA (PlayStation). Límit 8 inscripcions.
14h. DINAR POPULAR (PAELLA). La paella és gratuïta per aquelles persones que han participat de les activitats del Juliol Jove i a qui hem donat un tiquet. La resta, haureu de pagar 5€.
17h. TALLER DE XAPES I CLAUERS. De 12 a 25 anys.
18.30h. ZUMBA, al Kanal. Per a tothom!
20h. PISCINA amb DJ's (obrirem la piscina fins a les 24h).

Esperem que vingueu al Kanal a passar el dia amb nosaltres!! Us estarem esperant!!

Contingut relacionat: 
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges