Regularització cadastral

La Direcció General de Cadastre va iniciar un projecte de regularització cadastral que s’estableix dins del període 2013-2016 i que aquest 2016 tindrà efectes al nostre municipi.

El procediment de regularització cadastral té com a finalitat la incorporació al Cadastre Immobiliari dels béns immobles urbans i rústics amb construcció, així com de les alteracions de les seves característiques, en supòsits d'incompliment de l'obligació de declarar de forma completa i correcta les circumstàncies determinants d'una alta o modificació cadastral.

Aquesta actualització es porta a terme amb fotografies per satèl·lit, de manera que es pot veure si el propietari del terreny té construccions, de quants metres, si s’ha afegit alguna piscina... Així detecten els canvis que han pogut desenvolupar els seus propietaris i que no s’han comunicat al cadastre.

A això li acompanyarà un treball de camp, que s’iniciarà a partir del dilluns 11 d’abril, i que consistirà en fotografies de les façanes (no han d’entrar a cap immoble). Les persones que facin aquesta tasca aniran degudament identificades amb una targeta de l’empresa que fa el treball de camp. És la Direcció General del Cadastre, dependent del Govern central, qui determina què ha de tributar. La idea és que els propietaris tributin l'impost sobre béns immobles per allò que realment tenen.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges