Reparació i remodelació vorera/passeig del c/Les Parres

Des de fa uns dies, s’ha iniciat la reforma de la vorera del carrer Les Parres, entre els carrers Girona i Arquitecte Gaudí.

El fet que les llambordes s’haguessin desajustat amb el pas del temps (a causa de l’erosió climatològica, de les arrels dels arbres, etc.) feia que quan es caminés per aquest indret s’havia d’estar alerta de no ensopegar i caure. De les propostes de millora que s’han proposat, s’han desestimat aquelles que utilitzaven materials que contenien productes nocius (enquitranats), i s’ha escollit un disseny reaprofitant les lloses existents. Es realitzarà una pavimentació reforçada per evitar que les llambordes es tornin a aixecar, i d’aquesta manera s’eliminarà el risc de caiguda.

Com podeu veure a les imatges adjuntes a la notícia, una és l’estat actual de la vorera, i l’altre el futur disseny que es construirà. Les altres millores al vial seran l’ampliació de la zona verda (una a cada banda de la vorera, marcades de color verd a les imatges), la incorporació d’una zona de pipicà (zona marró clar), i l’ampliació del número de bancs, deixant-ne varis d’encarats, per facilitar la trobada i xerrada dels conciutadans del poble. En aquesta ocasió, s’ha encarregat al personal de la brigada la reparació de la vorera, ja que són 100% tasques de construcció, i entren dins la seves aptituds.

Al estar en període estival, i els membres de la brigada es tornen per fer vacances, no podem fer una estimació exacte de la finalització de l’obra, perquè el número d’efectius és variable. Esperem gaudir d’aquí unes setmanes d’un bon vial, ben agradable per passejar-hi. Àrea de Territori - Ajuntament d’Artés eforcada@artes.cat ovilarasau@artes.cat

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges