Resum del Ple d'abril

El ple del passat dijous 26 d'abril va començar aprovant amb una unanimitat la proposta de declarar la Torre del Serrat de la Cabra d'Or com a BCIL (Bé Cultural d'Interés Local). A continuació es va aprovar també amb unanimitat la modificació dels complements dels càrrecs directius de l'Escola de Múscica, equiparant-los amb el de l'Escola Bressol. També es va aprovar amb unanimitat el compte de gestió recaptatòria de multes de circulació que va fer l'OGT (Organisme de Gestió Tributària) per l'exercici 2016. El següent punt va ser la moció presentada per ERC en suport a la continuïtat de la mineria sostenible al Bages, que es va aprovar amb unanimitat. Tot seguit es va crear la comissió que s'encarregarà de modificar el Reglament de Participació i on hi han representats de tots els grups polítics. El darrer punt de l'ordre del dia va ser l'aprovació de la moció presentada per ERC i CiU pel manteniment de les línies educatives de l'Escola Bressol i l'adequació de les ràtios. La moció també es va aprovar amb unanimitat. Com a assumpte sobrevingut s'havien d'aprovar les bases dels ajuts de materials i activitats escolars, com ja s'havien aprovat l'any anterior, i també les bases pels ajuts per a extraescolars i casals d'estiu, novetat d'enguany. Totes les bases es van aprovar amb unanimitat.
Aquí podreu visualitzar el ple sencer:
http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-abril-17/

0
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges