RESUM DEL PLE DE GENER

El ple del passat dijous 19 de gener va començar, després l’aprovació de les actes de les sessions anteriors, amb l’aprovació del pressupost 2017 i la plantilla municipal. Tot es va aprovar amb el vot en contra de l’oposició (CiU).

El següent punt va ser l’aprovació de la ordenança reguladora dels residus, on es contempla entre d’altres coses, diverses sancions si no es compleix la normativa. En aquesta votació CiU va votar en contra, però tot i així es va aprovar.

A continuació es va aprovar per unanimitat l’adhesió a la xarxa de Municipis per la Economia Social i Solidària. Va ser una moció que presentava la CUP i que formalitzava l’adhesió de l’Ajuntament d’Artés a aquesta xarxa.

Com a assumpte sobrevingut, es va aprovar la moció presentada pels tres grups polítics “Casa nostre és casa vostre”, per adherir-se a aquesta campanya en favor dels refugiats.

Aquí teniu el link del vídeo publicat a TVArtés: http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-gener-17/

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges