Resum Ple ordinari febrer 2019

RESUM PLE 28 DE FEBRER DE 2019

L’Ajuntament en Ple, reunit al Centre Cívic el 28 de febrer de 2019, va celebrar la sessió ordinària de primera convocatòria, per tal de tractar els assumptes que es relacionen.

El primer punt de l’ordre del dia fou la lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior i seguidament, dins l’Àrea de Territori i Sostenibilitat s’aprova per unanimitat la proposta del Pla de Prevenció d’Incendis Forestals a Vista Pirineu.

El punt tres, Àrea de Serveis Centrals, aprova amb l’abstenció de CiU la proposta de modificació de les Ordenances Fiscals: taxa per les entrades de vehicles a través de les voreres i les reserves de via pública per a aparcament, càrrega i descàrrega de mercaderies de qualsevol mena ( definició d’horari comercial, de dilluns a dissabte 9h a 13h i 16h a 21h), regulació dels preus públics per a la publicació d’anuncis particular en el programa de la Fira i Festa Major (eliminar els preus dels anuncis de la Festa Major i modificar el preu dels de la Fira) i en darrer lloc, regulació dels preus per subministres de venda al públic en el marc de concerts, espectacles, festes o activitats socioculturals.

Tot seguit, s’aprova la proposta d’aprovació del Compte de Gestió de Recaptació 2018 amb els vots a favor de CUP i ERC i les abstencions de CiU. En darrer lloc dins d’aquesta mateixa àrea, es dona compte de la liquidació del Pressupost 2018 i dels informes de morositat.

Es presenta i s’aprova, per unanimitat, la proposta d’aprovació del manifest de col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

Podeu tornar a veure el ple a: http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-febrer-19/

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges