Resum Ple ordinari gener

El passat 18 de gener de 2018 va tenir lloc el Ple ordinari en el qual es varen tractar els temes exposats a continuació.

En primer lloc, es va aprovar per unanimitat la lectura i aprovació de les actes de les sessions anteriors.

Seguidament, dins l’àrea de Territori i Sostenibilitat es dona compte de la proposta d’aprovació del projecte de reurbanització del Carrer Jardí, redactat pels arquitectes Jaume Espinal Farré i Pere Cabrera Massanés. El grup de CiU s’absté en la votació pels dubtes que tenen relatius al projecte tot i que, manifesten estar-hi d’acord ja que es guanya en mobilitat i accés al parc municipal.

Dins de l’àrea de Serveis Centrals el primer punt és l’aprovació del pressupost municipal i de la plantilla al Servei de la Corporació de l’exercici 2018. El pressupost d’ingressos ascendeix a 5.733.975,72€, un 8% més que el 2017,   i inclou 21 de les 54 propostes que varen sorgir dels segons pressupostos participatius Per a més informació podeu consultar: http://www.artes.cat/actualitat/noticies/aprovaci%C3%B3-pressupostos-2018 El pressupost 2018 queda aprovat amb els vots a favor de Cup i Erc i l’abstenció de CiU els quals destaquen que han trobat, un any més les mateixes mancances en l’elaboració dels pressupostos i que, pel que fa als pressupostos participatius, caldria augmentar la participació. Tanmateix, destaquen que l’equip de govern hagi comentat i valorat les propostes fetes en una reunió i l’Alcalde, n’Ernest Clotet Berenguer, comenta que de cara l’any vinent intentaran millorar el treball previ a l’aprovació del pressupost.

Seguidament, es dona compte de l’acord de la Junta de Govern Local en la qual es sol·liciten les subvencions de la Diputació “Programa complementari de reforma i millora d’equipaments locals”. Les actuacions pel 2018 són: mesures d’aplicació del PAU del Pavelló Municipal, modificacions de Cal Sitges per connectar el terra radiant de la sala 2 de Gener a la caldera de l’escola de música, adequació del soterrani de l’escola bressol; les actuacions pel 2019: substitució del sistema d’energia al local de les entitats cruïlla i Kanal, instal·lant una caldera de biomassa i substituint els acumuladors elèctrics actuals per radiadors, eficiència energètica pavelló d’esports, intervenció exterior en les façanes est i oest de l’escola bressol municipal moixaines i instal·lar climatització de la biblioteca. En darrer lloc, i dins la convocatòria pública de la DiBa per a l’atorgament d’ajuts dins la mateixa convocatòria any 2018-2019 en destaquem el projecte de reforma i ampliació del museu d’història d’Artés. 

 

Podeu veure el ple del mes de gener a TvArtés:

http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-gener-18/

1
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges