Resum Ple ordinari gener 2019

Resum ple ordinari gener 2019

El passat 31 de gener de 2019 es va celebrar el Ple ordinari del mes de gener. Els temes que es varen tractar són els que s'exposen a continuació.

El primer punt a tractar va ser la lectura i aprovació, per unanimitat, de l’acta de la sessió anterior. Seguidament, dins l’àrea de Territori i Sostenibilitat es va aprovar per unanimitat l’actualització del Pla Director d’Abastament d’aigua potable d’Artés. Dins d’aquesta mateixa àrea, s’aprova provisionalment el text refós de la modificació puntual de les normes subsidiàries de l’edifici colindant al Museu.

Tot seguit, en el punt tres referent a l’Àrea de Serveis Centrals, s’aprova el pressupost Municipal 2019 així com, l’aprovació inicial de la plantilla de personal al servei de la Corporació amb els vots afirmatius de CUP i ERC i les abstencions dels membres de CiU. Tanmateix, s’aprova per unanimitat l’augment de retribucions del personal i l’addenda de pròrroga del conveni entre l’Ajuntament d’Artés i el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, que regula algunes prestacions de serveis i les seves conseqüències econòmiques, pel que fa a la recollida i tractament de residus en el municipi En darrer lloc, dins d’aquesta mateixa àrea, s’aprova el Pla Normatiu Municipal 2019 que inclou: Codi ètic Ajuntament, Reglament intern del personal de l’Ajuntament, Reglament d’ús de l’Antic Escorxador, Modificació reglament de funcionament de la Sala Dos de Gener, Modificació anual de les ordenances fiscal, reglament de participació ciutadana i Ordenança Municipal reguladora de la tinença d’animals (modificació).

El quart punt, mocions, aprova la moció per declarar Artés Municipi Antifeixista amb la lectura d’aquesta per part d’en Jordi Jorba, en representació de l’Ateneu Popular la Falç com a membre de la Xarxa Antifeixista de la Catalunya Central,  Artés per la independència i el CDR d’Artés i que presenta el grup de la CUP.

Podeu tornar a veure el ple a: http://www.tvartes.cat/videogallery/ple-municipal-gener-19/

Contingut relacionat: 
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges