Saps què menges?

Cicle de documentals " Saps què menges?"

EcoArtés, la Cooperativa de consum de productes ecològics de la nostra població, organitza un cicle de documentals els dissabtes 23 i 30 de març i el 6 d'abril a la Sala d'Actes de Cal Sitges.

Els horaris i dates dels documentals seran:

  • 23 de març a les 11h, "In transition 2.0": una recopilació d'històries de tot el món on gent, com tu i com jo, fa coses extraordinàries. En finalitzar el documental es durà a terme un col·loqui amb membres del projecte Supercoop de Manresa.
  • 30 de març a les 11h, "In search of balance": l'exploració d'un nou paradigma de salut, ciència i medicina basat en les interconnexions entre nosaltres i la natura. En acabat, col·loqui amb Jaume Brustenga, professor de l'Escola Agrària de Manresa.
  • 6 de març a les 10:30h, "Okja": relata la curiosa història entre un porc gegant i una nena coreana. Una aventura entranyable, amb una important reflexió entre l'home i la natura. En acabat, col·loqui amb Emili Aguilera, productor de vedella ecològica de Cornet.

Tots els documentals seran a la Sala d'Actes de Cal Sitges, en V.O subtitulada al castellà.

En acabar, aperitiu ecològic per a les persones asssitents.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges