Sessió participativa per dissenyar el Carrer Jardí.

El proper dilluns 13 de febrer, a les 19:30h, a la sala d’actes de Cal Sitjes, farem la primera sessió participativa per dissenyar el Carrer Jardí. La idea que portem al cap des de fa temps l’equip de govern, és de transformar el carrer en un vial peatonal. Ja que així es va demanar àmpliament a l’enquesta realitzada al 2015, com a millora dels accessos al parc municipal. Tenim clar que aquest canvi no serà senzill, caldrà canviar hàbits, tenir en compte serveis i accessos, treure o complementar el carrer... i per tant, volem tenir el màxim d’opinions per poder debatre-les i obtenir un resultat idoni per tothom. Per tant, convidem a participar tota aquella persona que vulgui col•laborar.

Àrea de Territori i Sostenibilitat Ajuntament d’Artés

ovilarasau@artes.cat

eforcada@artes.cat

 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges