TERTÚLIA A L'ERA, demà dimecres una nova trobada

A la tertúlia del dimecres 5 d’abril de 2017 l’Amàlia Orive i el Paco Seriols parlaran del el pa segons la seva experiència. Després es continuarà parlant sobre temes com els diversos processos d’elaboració del pa ecològic, els tipus de farines i de llevats, les qualitats nutritives del pa, els problemes del gluten i d’altres temes que puguin proposar-se.
La Tertúlia agroecològica a L’Era és una trobada mensual per parlar de manera informal de temes diversos relacionats amb l’agroecologia.
Tot i que la durada és de dues hores, cadascú pot arribar i anar-se’n quan vulgui. És una proposta oberta a tota la gent interessada i sense inscripció prèvia.
L’objectiu és intercanviar opinions i coneixements que tots i totes tenim. No cal portar-hi documents, ni preparar-se especialment el tema.
La Tertúlia a L’Era es fa cada primer dimecres de mes, de 7 a 9 de la tarda, a la sala d’actes de la Biblioteca d’Artés, ubicada a Cal Sitjes.

0
 

Cerques un tràmit?

· Certificat d'empadronament
· Llicència d'obres
· Instància general
· Ocupació de la via pública
· Reserva d'espais i material
· Informe urbanístic

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges