Torna el Kanal. Nova temporada

El dilluns 14 de setembre el Casal de Joves El Kanal ha reobert les seves portes després d’un Juliol Jove i una Festa Major d’allò més concorregudes.
Pel que fa al juliol, des del Kanal vam organitzar més d’una trentena d’activitats, totes elles amb gran afluència de públic; i durant la Festa Major, la “Gimcana marrana” va ser l’activitat estrella per a petits i joves.
Aquest mes de setembre tornem a obrir les portes, amb les piles ben carregades, i nous reptes i novetats. D’una banda, a petició dels i les joves, canvia l’horari i tancarà a les 20.30h, mitja hora més tard que fins ara.
Recordeu que el Casal de Joves El Kanal és un espai dels joves i pels joves, on pots venir a passar la tarda amb amics i amigues, connectar-te a internet, participar en jocs de taula, jugar a ping pong, fer les teves consultes sobre oci, lleure, formació... I ara també disposem d’una aula d’estudi perquè puguis venir a fer els teus treballs de grup.
Així doncs, us hi esperem!

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges