Itineraris i llocs d'interès

Artés és un municipi situat a l'extrem oriental de la zona plana del Bages, en la conca de la riera Gavarresa i el seu afluent, la riera de Malrubí. Amb una activitat industrial important, és també un gran productor de vins i caves que tenen la denominació d'origen Pla de Bages.

Si els itineraris que descrivim són tots dos circulars i d'una llargada molt similar, tenen unes característiques prou diferenciades: el PR-C 135 o ruta d'Artés és planer i transcorre entre terres de conreu en la major part del recorregut i gairebé tot dins del municipi, encara que entra breument dins del terme municipal de Calders; l'altre sender, el PR-C 136, ruta Montcogul – la Gavarresa , entra dins del municipi de Sallent, presenta un desnivell major i transcorre, en part, per zones boscoses que s'enfilen al serrat de Montcogul per acabar el recorregut per la zona planera de Cabrianes i de la riera Gavarresa.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges