Activitat d’orientació en família a Artés

diumenge 17 gener, 09:30 a 13:00

Dinàmic Guies

L’Ajuntament d’Artés, en col·laboració amb Dinamic Guies, organitza una nova activitat lúdica adaptada a les actuals restriccions: un circuit d’orientació pensat per fer en famílies i grups bombolla.

Es tracta d’una matinal durant la qual es proposa una ruta per gaudir i descobrir indrets del terme. Es durà a terme el pròxim diumenge, 17 de gener, a la Serra de les Guixeres. Té un preu de 15 euros per família o grup bombolla de màxim 6 persones i es dirigeix a la gent d’Artés. És la segona edició d’aquesta activitat i consta d’un nou circuit

El recorregut és d’uns 5 quilòmetres aproximadament i les sortides seran esglaonades, cada 10 minuts, entre les 9:30 i les 13:00 del matí. Només s’hi podrà participar amb inscripció prèvia, que es pot fer a https://btiquets.com/event/orientacio-amb-familia-artes.

 

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges