El comerç d’Artés, al carrer durant la Fira

Fira

dissabte 10 abril, 09:00 a 14:00

Dissabte de fira (10 d’abril) al matí el c/ Rocafort d’Artés es convertirà en l’epicentre d’un gran aparador del comerç local. A iniciativa de la Unió de Botiguers d’Artés, les botigues trauran parada. S’hi podrà trobar ofertes especials, canvis de temporada, productes nous i molt més.

La iniciativa se celebrarà de 9 del matí a 2 del migdia i se celebrarà amb totes les mesures de seguretat i higiene vigents pel que fa a aquest tipus de mercats.

Aquesta serà l’única activitat comercial vigent durant el cap de setmana de fira, atès que no hi haurà atraccions, expositors ni parades d’artesania i similars degut a les limitacions i la incertesa provocades per la pandèmia de la COVID-19.

Establiments adherits: Complements Farrés, La xicra, Ca la Carme, Namasté teràpies, Celler Solergibert, Reviure al Manantial herboristeria i dietètica, Perruqueria Mercè, El Didal, Garrós Calçats, zero12, Prat Homs sabaters, L’òptica d Artés, Morrisson's bar, Al Punt Pizzeria Restaurant, La Punta Tapes, Mapfre-Marcel Cunill Assegurances, Garbuix, Estrada Joiers, Agrobotiga del Sindicat, Q.kuka, Forn de pa de Cal Ton, Pastisseria dani, Q.kuka, Sera joier, Estació de Servei Artés, C'Loves, Artigas Moda Dona-Home, Caves Gibert, Quiosc Cal Mauro, Floristeria vida verda

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges