1r Cicle de Concerts de Proximitat

1r cicle de concerts de Proximitat

Enguany, Artés organitza els propers tres dimecres de juliol (11, 18 i 25)  el 1r cicle de concerts de Proximitat.

Els dies 11, 18 i 25 de juliol i com a iniciativa de  les regidories d’urbanisme, promoció econòmica i cultura tindrà lloc el  primer cicle de concerts en petit format sota el nom de “ Concerts de proximitat”. Els concerts s’ubicaran en un espai del nucli antic el qual forma part d’un conjunt arquitectònic reformat i protegit com a Bé d’Interès Local, la Plaça  Padró. Així doncs, la idea és ressaltar elements de producció local, mostrant i podent gaudir de racons amb encant de la població que sovint queden en l’oblit i tot plegat acompanyats de músics i productes gastronòmics locals.

En aquesta primera edició s’han programat tres concerts gratuïts, cada dimecres de juliol a les 21:30h a la Plaça Padró. L’estrena serà el proper dimecres 11 de juliol amb la  Jazz Standards Trio, la segona actuació serà a càrrec de Cèlia Vila i el 25 de juliol en Sergi Padilla i el Ricard Cots finalitzaran el 1r cicle de Concerts de Proximitat.

Col·laboren Caves Gibert,  Vins Solergibert, Artium, Cerberus i Casa Amella, els quals acompanyaran les vetllades musicals amb productes gastronòmics locals.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges