Acabament de les obres del passeig de les Parres

Com ja deveu haver vist, fa uns dies que ja es pot tornar a transitar a peu pel passeig del carrer Les Parres, que estava en obres des de l’estiu.
Els operaris de la brigada municipal se n’han fet càrrec des del principi, però degut a diverses tasques que s'han hagut d'anar fent al poble, l’obra s’ha anat allargant.
Aquest passat novembre, preveient la feina que tindrien aquests dies, i la importància de tenir acabat el passeig, s’hi van destinar més recursos, amb la col·laboració d’una empresa de construcció del poble.
Com a millora, s’ha elevat el pas de vianants del carrer Girona, per connectar els dos trams de passeig, i donar prioritat a la gent que hi passa caminant.
Encara queden algunes actuacions pendents per fer-hi, com són la col·locació de bancs i escombraries, el pipi-can, i l’adequació de les zones enjardinades (de moment es consolidarà el terra, i l’enjardinament definitiu es farà a la primavera).
Des de l’àrea de Territori i Sostenibilitat de l’ajuntament volem donar les gràcies per la feina feta, i esperem que la gent del poble gaudeixi del passeig.

Àrea de Territori i Sostenibilitat

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges