Acte de Constitució del Consell Nacional d'Infància i Adolescència de Catalunya

El passat 20 de novembre va tenir lloc l'Acte de Constitució del Consell Nacional d'Infància i Adolescència de Catalunya (CNIAC). Aquest òrgan de nova creació ha estat constituït per vocals representants de Consells d'Infants, amb l'objectiu de representar els interessos i opinions dels infants i adolescents de Catalunya, fent propostes sobre qüestions que els afecten i participant de forma activa en la nostra societat.
Dos infants de la nostra població formen part d'aquest nou òrgan de participació, l’Ammia i el Björn, membres del Consell dels Infants d’Artés. El 20 de novembre, van ocupar formalment el seu càrrec dins del CNIAC. L’acte va ser molt solemne però alhora distès, propiciat per la presència dels infants.
El president Mas va fer un discurs als infants assistents a l'acte després d'escoltar als tres consellers escollits. També hi havia la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté.
En acabar els discursos, una escola van cantar l'himne a la infància i després van ballar el mateix himne amb una coreografia que havien assajat pel moment.
En finalitzar el ball, tothom va poder saludar el president Mas i molts nens li van demanar autògrafs.
Els consellers d'Artés van estar molt contents d'haver pogut encaixar les mans amb el president Mas.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges