AJUDES PER A SECTORS ECONÒMICS D'ARTÉS AFECTATS PER LA COVID-19

L’Ajuntament d’Artés ha aprovat una línia de subvencions destinades a professionals, microempreses i cooperatives del municipi afectades econòmicament pels efectes de la Covid-19. Els imports concedits oscil·laran entre els 300 i els 1.000 euros, en funció del nombre de sol·licituds que es rebin. El consistori destina un total 50.100 euros a aquest programa, que té per objectiu pal·liar els efectes econòmics causats per l’estat d’alarma decretat al març arrel de l’expansió de la pandèmia.

L’import de la subvenció serà igual per a totes les persones beneficiàries i serà d’un mínim de 300 euros i un màxim de 1.000. Es podrà reconèixer el dret a la condició de beneficiàries a un màxim de 167 persones.  S’ha optat per aquesta fórmula davant la dificultat de conèixer el nombre exacte de professionals i empreses que poden optar a aquests ajuts i, si queden insuficients, es planteja obrir noves convocatòries per tal d’ampliar el nombre de beneficiaris.

A qui van dirigides?

Professionals autònoms i microempreses amb qualsevol forma jurídica

Quins requisits cal complir per optar-hi?

Que l’activitat s’hagi vist afectada econòmicament per les conseqüències de la COVID-19 –consultar annex amb CNAE d’activitats econòmiques que poden optar als ajuts.

No haver superat més de 600.000 de facturació euros en el darrer exercici

Tenir domicili fiscal al municipi d’Artés

Tenir un màxim de 6 persones treballadores en el moment de presentar la sol·licitud

Complir les obligacions tributàries amb Estat, Generalitat i Ajuntament d’Artés

Quina documentació cal presentar?

  • Sol·licitud (segons model) - la trobareu integrada en el tràmit en línia o en paper a l’OAC si ho feu presencialment
  • Declaració responsable (segons model) - la trobareu integrada en el tràmit en línia o en paper a l’OAC si ho feu presencialment
  • Còpia del NIF del sol·licitant
  • Model d’activitat o targeta censal on hi consti el CNAE i el domicili fiscal de l’activitat

Quina quantia tenen els ajuts?

Entre 300 i 1.000 euros. Es poden atendre fins a un màxim de 167 sol·licituds.

Com i quan es poden presentar les sol·licituds?

Quan?

A partir del divendres, 4 de desembre de 2020 i fins el 2 de gener de 2021 (no s’atendran les sol·licituds presentades fora d’aquest termini)

Com?

En línia: a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Artés (preferentment) clicant aquí i seleccionant Tramitació electrònica.

Presencialment: a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. De 9 a 1 del migdia (IMPORTANT: en el cas de tràmit presencial, no s’admetran sol·licituds presencials fora d’aquest horari).

Més informació:

Consulta les bases de la convocatòria adjuntes.

Dubtes: de 08:00 a 15:00h.

promoeco.artes@artes.cat

93 830 50 01 – extensió 6

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges