L’Ajuntament contracta dos joves en pràctiques dins el Programa de Joves en Pràctiques – Garantia Juvenil 2019

L’Ajuntament d’Artés s’ha acollit a la subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, segons el cofinançament de l’actuació tal i com disposa la base 31 de l’annex de l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, amb la contractació de 2 joves en pràctiques pel període de 6 mesos, a jornada completa.

La contractació està emmarcada dins d’un programa de Garantia Juvenil a través del Servei d’Ocupació de Catalunya. Les persones seleccionades tenen un contracte de pràctiques, amb les categories de tècnica superior d’arxivística i tècnica en prevenció de riscos laborals, un pla de treball i uns tutors designats per col·laborar en diferents projectes de millora de l’arxiu municipal i de la prevenció de riscos laborals de l’Ajuntament d’Artés, entre el 30 d’octubre de 2019 i el 29 d’abril de 2020.

Aquesta iniciativa millora l’ocupació de persones joves menors de 30 anys, mitjançant l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, alhora que facilita la seva posterior incorporació al mercat laboral.

Les persones contractades formaran part de l’àrea de serveis generals i l’àrea d’urbanisme, territori i sostenibilitat respectivament i realitzaran tasques d’acord amb les seves formacions, amb l’objectiu de proporciona’ls-hi la pràctica professional adequada als estudis cursats.

La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l’atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). 

El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges