ARA MÉS QUE MAI, COMERÇ LOCAL

ARA MÉS QUE MAI, COMERÇ LOCAL

Des d’avui dia 18 de maig, i en motiu de l’entrada a la Fase 1 de desconfinament al poble d’Artés, el comerç local podrà reobrir les seves activitats amb les mesures tan de seguretat com d’higiene corresponents.

No és d’ara que l’Ajuntament d’Artés aposta pel comerç local, pel producte de proximitat i quilòmetre zero. Després de dos mesos de tancament, aquest sector es troba en un punt molt delicat i només serà si entre tots els veïns i veïnes fem una aposta pel poble. A Artés hi podem trobar pràcticament tot el que ens és essencial per viure. Hem de creure’ns i valorar el que tenim tan a prop, sabent que és una gran sort, un orgull i un privilegi.

Actualment, des de l’àrea de promoció econòmica treballem colze a colze amb aquest sector, per a tirar endavant i dotar-lo de noves oportunitats. Esperem, molt aviat, veure els fruits d’aquest treball.

FACILITATS PER A LA REOBERTURA DE TERRASSES DE BARS

Des d’avui, també reobren les terrasses d’alguns bars al 50%. Des de l’Ajuntament, hem facilitat a tots els establiments que reobren, espai públic de forma gratuïta per anar restablint les seves activitats. Aquesta mesura, es seguirà aplicant fins que bars i restaurants puguin tornar a fer ús de tot el seu aforament habitual.

 

Tinguem clar que el comerç i la restauració local, donen vida al poble d’Artés. Ara més que mai, toca fer poble!

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges