Artés crea una plataforma digital per impulsar el comerç local

La UBA presenta una aplicació per a promocions i descomptes de les botigues

La Unió de Botiguers d’Artés (UBA), amb el suport de l’Ajuntament, ha impulsat la creació d’una aplicació – disponible per a android i ios – amb l’objectiu de millorar la presència digital dels comerços per afavorir-ne la promoció. La nova eina virtual permet visualitzar les diferents botigues i demès serveis associats – també a través d’un mapa – i visualitzar-ne diferents ofertes i promocions Així mateix, compta amb un apartat de notícies, on s’hi informarà de diferents qüestions d’interès vinculades directa o indirectament amb el comerç local, i està preparada per oferir altres serveis.

L’aplicació, desenvolupada per Gowing, està disponible a android i ios. És totalment gratuïta i per descarregar-la només cal escanejar els codis QR que hi ha als diferents comerços, o bé cercar a l’store, amb el nom UBA Artés i descarregar-la.

A través de notificacions que rebran els usuaris de l’app, aquesta plataforma permet arribar a possibles clients molt més fàcilment, ja que aquests reben la informació de forma proactiva.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges