Artés pateix un incendi forestal

Ahir, a les 6 de la tarda, al marge del quilòmetre 43, de la carretera B431 (Artés-Calders) del terme municipal d'Artés , va començar un incendi que es va estendre per una zona de massa forestal i que en total va deixar una superfície calcinada d'unes quatre hectàrees i escaig. Poc abans de 3/4 de 8 del vespre van quedar estabilitzades les flames i passada la mitjanit es va donar ja per controlat.
L’Ajuntament d’Artés agraeix als voluntaris que formen part de les A.D.F., així com a tots els voluntaris ocasionals i a tots els efectius que van participar en l’apagament, la seva col·laboració en les tasques d'extinció d'aquest incendi. Afortunadament i gràcies a la suma de totes aquestes intervencions, el foc es va poder estabilitzar i controlar amb molta rapidesa.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges