Artés segueix apostant per l’autoconsum elèctric amb energia fotovoltaica a l'escola Dr. Ferrer

Artés, 4 de setembre de 2015,

L’Ajuntament d’Artés ha afegit una nova instal·lació fotovoltaica per autoconsum elèctric a les seves dependències municipals. En aquest cas es tracta de l’Escola Doctor Ferrer.

La instal·lació fotovoltaica té una potència de 6 kW, consta de 24 panells REC de 250 Wp, i 1 equip inversor de la marca Kostal. Els panells s’han instal·lat a una de les cobertes de l’escola, mitjançant un sistema de subjecció d’alumini de l’empresa CSolar.

La instal·lació permetrà estalviar 8.800 kWh anuals en consum de la xarxa elèctrica, i l’emissió de gasos contaminants a l’atmosfera de 5,51 Tn de CO2 anuals.

Aquesta instal·lació s’afegeix a una anterior feta a Artés, també realitzada per SUD Renovables, a l’edifici de Cal Sitges, de 6kW.

El cost d'aquesta instal·lació ha sigut de 16.000 euros, els quals han estat finançats al 100% per la Diputació de Barcelona.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges