Campanya per ajudar un artesenc amb leucèmia linfoblàstica

En Rubén té 22 anys i és el primer de quatre germans. Viu a Artés amb la seva família i treballava a la vinya quan va començar a trobar-se malament. A partir d'una sèrie de proves li van diagnosticar leucèmia linfoblàstica, un tipus de càncer de sang en el qual les cèl·lules cancerígenes es multipliquen i desplacen les cèl·lules sanes a la medul·la òssia. Fa unes setmanes va trobar un donant compatible i se li va fer un transplantament de mèdul·la.

Des de l'entitat Hàbitat Natural s'ha volgut donar suport al Rubén i a la seva família començant la campanya "Ajudem en Rubén!", amb la que demana aconseguir un gran nombre de taps de plàstic que, un cop entregats, es convertiran en diners que ajudaran en el procés de superació de la malaltia.

On es poden dur els taps recol·lectats?

Les persones que vulguin col·laborar en la iniciativa, poden portar els taps de plàstic que tinguin a l'Ajuntament (a l'oficina d'atenció al ciutadà), a totes les escoles del municipi, a Calçats Garrós i a Fruiteria Fructosia. En breu hi haurà nous punts de recollida.

A part, també hi ha altres punts de recollida repartits per diversos municipis de la comarca: els ajuntaments de Calders, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet i Sant Fruitós de Bages, les escoles La Font i La Flama, de Manresa, la Sala Polivalent de la Font dels Capellans, el supermercat Ca la Maria i l'escola Montserrat de Sant Salvador de Guardiola.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges