CAMPANYA ESPECIAL DE DONACIÓ DE SANG 12 DE JULIOL

Artés acull una campanya especial de donació de sang

  • El 12 de juliol, Artés rebrà els donants a Cal Sitges
  • La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies

  • Amb la represa d’intervencions i tractaments ajornats la necessitat de sang s’incrementa

  • Cal reservar hora per donar sang a donarsang.gencat.cat

Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries per als pacients dels hospitals un cop superat l’estat d’alarma.

Amb la reducció dels contagis i malalts als hospitals s’han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers dos mesos. Ara, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l’alta activitat transfusional.

Artés s’ha sumat al conjunt de municipis que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. El diumenge 12 de juliol, Cal Sitges comptarà amb un espai de donació de 10 a 14 hores.

Cal que els donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat.

Campanyes amb mesures de seguretat

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges