Canvi de dos a un sentit al Carrer General Prim

Des d’avui dia 27 d’agost de 2015, el Carrer General Prim, carrer que va del Joan Maragall al Carrer Raval, ha passat a ser d’una sola direcció. El fet és que es tracta d’un carrer molt estret, en el qual es permet aparcar a tot el lateral, i que fins ara era de doble direcció, fet que provocava varis problemes de mobilitat. Des de la regidoria de mobilitat es van plantejar dues opcions: la de fer que el carrer passés a ser d’una sola direcció, i la de prohibir l’aparcament. Es va optar per la primera permetent així que els veïns puguin seguir aparcant-hi només en el sentit que s’ha marcat, de baixada en direcció al Raval.

Àrea de Territori i Sostenibilitat
eforcada@artes.cat
ovilarasau@artes.cat

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges