Canvis en la mobilitat d'alguns carrers

Canvis en la mobilitat d'alguns carrers

 

El tram del CARRER SANT CRISTÒFOL que va entre el carrer Rocafort i el carrer Catalunya passarà a ser d’ús exclusiu per a vianants, serveis i càrrega i descàrrega de comerços a partir de l’1 DE FEBRER. La intenció bàsica és la de millorar la seguretat dels vianants de la zona i d’evitar que gaires vehicles travessin per sobre la vorera.

 

El tram del CARRER SANT PELEGRÍ que va del carrer Rocafort al passeig Diagonal canviarà de sentit de circulació a partir de l1 DE FEBRER. Aquesta mesura era prevista al Pla de Mobilitat per contrarestar la millora de l’Enric Guadayol i afegir un carrer en direcció al Rocafort des del passeig Diagonal. Aquest canvi durà inclosa una obligatorietat de girar a la dreta un cop arribats a l’STOP del final del carrer.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges