Comunicat sobre el seguiment de l’epidèmia de coronavirus al municipi

Portem ja vàries setmanes de confinament, i des del diumenge les mesures s’han començat a flexibilitzar començant per la sortida d’infants menors de 14 anys. Tot i que aquestes són bones noticies no ens podem relaxar i hem de seguir complint les mesures de distanciament social que van lligades amb la possibilitat de la sortida dels nens i nenes.

Les últimes informacions sobre les casos en el nostre municipi són de 38 casos confirmats i de 118 casos possibles, dades del dia 28/04 a les 14:16h. Aquesta informació és publica i és pot consultar a través del web:

http://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus/

Tot i així cal recordar que a causa de la falta de proves, és molt possible que hi hagi més casos per tant hem de mantenir les precaucions recomenades.

També volem aprofitar per agrair la bona feina feta en les dues residències que ha fet que el nombre de contagiats sigui de només 2 persones i que fins el moment no haguem de lamentar pèrdues derivades del COVID-19.

Alhora agrair a tota la població d’Artés que està complint amb el confinament i recordar que en aquests moments que sembla que tot comença a millorar és molt important seguir fent cas de les recomanacions dels experts i que no ens deixem endur per la falsa sensació de que ja ha passat.

Finalment volem recordar que podeu trobar més informació sobre les mesures preses des de l'ajuntament respecte el COVID-19 a la web.

http://www.artes.cat/actualitat/coronavirus

I de les xarxes socials :

 

Cuidem-nos

Contingut relacionat: 
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges