COMUNICAT SOBRE L'ENLLUMENAT PÚBLIC

En els últims mesos s’han estat canviant una gran part dels punts de llum del municipi per els nous llums de tipus LED, s’han canviat gairebé 600 punts. Aquests gran canvi ha causat que alguns tinguin problemes, fins ara hem detectat un 2% dels punts de llum amb incidències.
 
Entenem que tot i se un baix percentatge d’incidències està causant malestar als veïns i veïnes que pateixen la falta d’enllumenat. Estem treballant per tal de poder solucionar el problema al més aviat possible. En tractar-se d’uns llums de nova instal·lació se n’ha de fer responsable l’empresa fabricant i l’empresa que els va instal·lar ja que estan en garantia, estem en contacta amb les dues empreses per tal de poder fer el canvi tant aviat com és pugui.
 
Gràcies per la comprensió i disculpeu les molèsties derivades.
 
Equip de Govern
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges