Dia Mundial de l'Activitat Física i Dia Mundial de la Salut

Des de l’Àrea de Salut i la d’Esports, juntament amb el programa “ Activem-nos i Respirem” i la col·laboració del Casal de la Gent Gran i el Centre d’Atenció Primària (CAP) de la nostra població ens adherim conjuntament a la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física que tindrà lloc el proper dia 6 d’abril.

Amb el lema “+ actius cada dia” l’objectiu de la jornada és, promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar i amb l’objectiu de difondre el missatge: “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets infant o adolescent! “.

Enguany, l’acte central a Catalunya tindrà lloc a Igualada, però des de la nostra població hem programat una caminada popular amb tres recorreguts diferenciats.

 

  • Recorregut  1:

Distància aproximada:  200 metres

Recorregut:   Centre Cívic- Camí de les Parres- CAP- Centre Cívic

Característiques: Per persones amb mobilitat reduïda o dificultats en la marxa i infants.

 

  • Recorregut 2:

Distància aproximada: 1500 metres

Recorregut: Centre Cívic- Pavelló-  Llar d’Infants-Centre Cívic

Característiques: persones sense dificultats en la marxa però amb poca resistència i infants.

 

  • Recorregut  3:

Distància aproximada: 5 Km

Recorregut: Centre Cívic- Riu Sec - Centre Cívic. Itinerari planer i sense dificultat.

Característiques:  Persones habituades a caminar i amb bona resistència.

 

Tots tres recorreguts tindran lloc el dia 6 d’abril, amb el mateix punt de sortida i arribada, Centre Cívic (Parc de Can Crusellas) , a les 10 h del matí i seran gratuïts. Al llarg del trajecte trobareu punts d’abastiment d’aigua i, al punt d’arribada, repartiment de fruita.

Us animem a la participació i, per totes i tots aquells que no podreu assistir a la caminada, ho podreu fer de forma individual seguint alguns dels 150 trucs per ser més actiu cada dia que ens proposen des del Canal de Salut de la Generalitat de Catalunya: canalsalut.gencat.cat.

Tanmateix, el dia 7 d'abril es celebra el Dia Mundial de la Salut i per celebrar-ho enguany s'organitza un taller de risoteràpia a càrrec d'en Toni Fontcuberta. Aquest tindrà lloc el dia 9 d'abril a les 10:30h a la 2a planta del Centre Cívic.

Tots els actes són gratuïts.

Us hi esperem tot recordant-vos: +actius cada dia!

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges