Dimecres 9 de desembre, CRIBATGES massius a Artés

Aquest proper dimecres 9 de desembre, tota la població d'Artés major de 16 anys i que no hagi passat el COVID-19 al llarg d'aquest any, podrà realitzar-se un test ràpid d'antígens de forma gratuïta a la Sala 2 de Gener. Aquesta prova, premet saber en un marge de temps d'entre 10 i 15 minuts, si la persona és positiva o negativa de coronavirus. El Departament de Salut i el personal del CAP del Municipi, seran els encarregats de dur a terme les proves i donar els resultats al mateix dia.

 

QUAN I ON ES PODRAN FER LES PROVES?

- 9 de desembre de 2020

- De 08:30h a 13:30h i de 15:00h a 20:00h.

- A la Sala 2 de Gener (Cal Sitges)

 

Per tal de sotmetre’s a la prova, no és necessari demanar cita prèvia, un cop s’arribi a l’equipament, els serveis sanitaris els informaran sobre el procés a seguir.

 

QUÈ CAL PORTAR?

Caldrà facilitar noms, cognoms, adreça, telèfon de contacte  i presentar la Targeta Sanitària.

QUI ES POT FER EL TEST?

Tota la població d'Artés major de 16 anys. Se n'exclouen totes aquelles que presentin símptomes compatibles amb la Covid-19 i les identificades com a contactes estrets d’un cas positiu per coronavirus.

ON COSULTAR ELS RESULTATS?

Els resultats es podran consultar a través de “La Meva Salut”.

 

L’Ajuntament, ha ofert tot el suport logístic necessari perquè el transcurs de la jornada sigui amb total normalitat.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges