El bus a peu a Artés

El Bus a peu a artés
La regidoria d’Educació ha promogut un nou projecte a la nostra vila: el bus a peu.
El principal objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar l’accés a peu dels infants a l’escola. Es vol potenciar l’autonomia dels nens i nenes, contribuir en la seva educació viària, promoure l’activitat física i, al mateix temps, col·laborar en què disminueixi el volum d’automòbils a les entrades i sortides de l’escola.
Es tracta d’un servei diari, sense excepció, independentment de la meteorologia. Pel seu correcte funcionament, s’han senyalitzat diverses parades, amb un horari concret cadascuna d’elles. Cada dia, el monitoratge passa a recollir els infants per les parades i quan marxen deixen un “candau” com a senyal que ja són camí de l’escola.
Ahir es va iniciar una prova pilot d’aquest projecte amb alumnes de l’escola Dr. Ferrer: un total de vint-i-dos alumnes s’han apuntat a la iniciativa. De cara l’any vinent, l’objectiu serà ampliar els itineraris i fer extensiva la proposta a l’Escola Vedruna.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges