Eleccions agràries 2021

Eleccions agràries 2021
Es convoquen les eleccions per determinar la representativitat de les organitzacions professionals agràries a Catalunya. 
 
La campanya electoral tindrà lloc entre els dies 10 i 24 de març de 2021, ambdós inclosos.
 
Les eleccions agràries es celebraran els dies 25 i 26 de març de 2021.
 
La votació es podrà realitzar de forma presencial en punts d’assistència. El DARP es posarà en contacte pròximament amb els ajuntaments on s’hauran d’habilitar espais per a aquests punts d’assistència.
 
El passat divendres, 29 de gener, es va publicar el cens definitiu, que recull les al·legacions admeses al cens provisional. Immediatament després de la publicació del nou cens, s’obre un termini de 10 dies naturals (fins el 7 de febrer de 2021) per a la presentació de noves al·legacions. Les consultes relacionades amb el cens, cal adreçar-les al correu electrònic oficinacens.agricultura@gencat.cat.
  • S’han anonimitzat les dades del cens segons la normativa vigent.
  • La consulta als diversos censos s’ha de fer via telemàtica a l’adreça abans indicada. 
Per més informació podeu consultar l’adreça http://agricultura.gencat.cat/ca/departament/eleccions-agraries
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges