Estiu 2015, les instal·lacions de la Piscina Municipal

Amb aquest article, l’Equip de govern volem donar a conèixer diferents aspectes relatius a les Piscines municipals d’Artés.

Primer de tot, volem demanar disculpes pel mal estat de la zona verda de la Piscina, així com pels problemes que ha ocasionat la nova màquina dosificadora del clor de l’aigua.

El primer aspecte que volem comentar és l’estat de la zona verda. El cert és que la gespa és tan vella que hauria de ser tractada amb més temps i, en aquest cas, no ha estat així. Hem intentat que la gespa millorés, regant-la i tallant-la, però tot i així, hi ha zones on és molt seca o directament escasseja. Ens plantejarem una renovació de la gespa pel pròxim estiu, fent una inversió i, si cal, un nou projecte. De moment, aquest estiu, hem cregut que, si l’any vinent volíem renovar totalment aquesta zona, no calia aixecar diferents parcel·les per replantar-les.

Per l’altre cantó, també volem explicar que la instal·lació municipal de les piscines d’Artés ha estrenat una nova maquinària que dosifica el clor automàticament, segons vàries premisses, com poden ser la temperatura, el clor anterior de l’aigua, etc. Aquesta màquina és totalment automàtica i inaccessible a qualsevol usuari. El personal de la piscina ha fet cada dia el control de nivell de clor, del que marcava la mateixa aigua de la piscina, així com del que marcava la màquina (cada dia, si voleu, podeu veure el registre a recepció). Aquests dos nivells, durant alguns dies, no han sigut iguals, i el marge d’error ha superat els límits establerts. Això ha provocat que el clor injectat a l’aigua no fos el correcte i que el nivell de clor de l’aigua de les piscines fos inadequat. Des de l’Ajuntament, i juntament amb l’empresa que va proporcionar la màquina, s’ha fet una revisió i s’ha trobat un error en la instal·lació que era el responsable que els dos nivells no s’assemblessin. A partir de la reparació d’aquesta deficiència, els nivells de clor s’han restablert i confiem que ara ja no hi hagi més problemes amb l'aigua.

Esperem haver resolt alguns dubtes i assumim les corresponents responsabilitats i intentarem millorar dia a dia.

Restem a la disposició de tots els usuaris per qualsevol queixa o suggeriment.

Perdoneu les molèsties.

L’Equip de govern

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges