FESTA MAJOR ARTÉS 2021

Un any més, a les acaballes de l'estiu arriba la Festa Major uns últims dies carregats de concerts, activitats, teatre,... La millor manera de tancar l'estiu.

Tots i totes voliem una Festa Major com les que recordem, saltant, ballant, abraçant-nos però malauradament aquest any encara no podrà se. Cal mantenir la prudencia en aquests moments i per això tots els actes compliran amb les directrius sanitaries i d'aforament.

Us hem preparat una Festa Major amb els actes de tota la vida que tant disfrutem com el 3x3 de Basquet, els concerts de divendres, obres de teatre o el fi de festa amb les Havaneres, però també amb noves activitats com monolegs, torneig de Fortnite i dues Silent Discos una de tarda encarada als infants del municipi i una de nit.

D’acord amb les mesures de seguretat competents, l’aforament dels actes serà limitat i caldrà reservar l’entrada per les activitats que ho requereixin de la següent manera:
  • A partir del 30 d’agost a través de la pàgina web www.cultura.artes.cat
  • Presencialment, del dimarts 31 d’agost al dijous 2 de setembre: de 10 a 13 h a l’Ajuntament d’Artés de 17 a 20 h a la Biblioteca d’Artés o al Centre Cívic.
Es permetrà un màxim de 5 entrades per família o grup de convivència.
 
Per tal d’entrar en l’espai de l’acte caldrà presentar l’entrada digital o en paper.

A continuació us deixem tot el programa perque estigueu al corrent de tot el que passarà durant aquests 5 dies de festa grossa.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges