FESTIVAL TEST

Festival TEST

El  Festival TEST és un festival d'espectacles de petit format i curta durada, que pretén potenciar la proximitat dels artistes amb el públic i pensat per a ser realitzat en espais no convencionals.

El proper 27 d'octubre TEST arriba a Artés, com a municipi que forma part de la Xarxa de Testimoni Escènic. Amb aquest Festival, l'àmbit de cultura de l'Ajuntament d'Artés vol continuar apostant per una oferta cultural al nostre municipi que hi compti amb una gran dosi de creativitat, d'innovació, de risc i de treball comunitari.

Juntament amb el Festival Test es presenten les obres "Sinergia" el 26 d'octubre a les 20:00h a la Sala Dos de Gener i, diumenge a les 22:00h  "Flota...Dos".

Per a més informació us podeu descarregar el programa en la part inferior.

Organitza: Ajuntament d'Artés, Testimoni Escènic, Cal Gras

Col·labora: Grup NEI Teatre, Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Consell Comarcal

Amb el suport: Festival Píndoles Microteatre fora del teatre

AdjuntMida
PDF icon Programa TEST.pdf1.92 MB
PDF icon programacio.pdf1.01 MB
1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges