IDENTIFIQUEM ELS ANIMALS DE COMPANYIA – COMPARTIM RESPONSABILITATS

En un món cada cop més urbanitzat i cada vegada més allunyat de la natura, tendim a distanciar-nos de la resta d'animals, oblidant moltes vegades que nosaltres també ho som.
Històricament els animals se'ns han presentat com a productes d'alimentació, peces de vestir, objectes d'experimentació i fins i tot fonts d'entreteniment. Però, som conscients de tot el que hi ha després d'aquests usos dels animals? Quin grau de responsabilitat tenim sobre tot aquest maltractament i crueltat? Tots els éssers vius tenim la capacitat de sentir, gaudir i patir i, per això, cal avançar en el respecte cap a la resta d'animals igual que respectem als éssers humans.
La Fundació per l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals - FAADA va néixer el 2004 amb l’objectiu d’informar i assessorar a les persones sobre el tracte que donem a les altres espècies animals oferint eines per ser respectuosos amb la finalitat de provocar un canvi social en el seu benefici i en definitiva en benefici de tots.
Des de FAADA, han preparat uns audiovisuals amb l'objectiu de conscienciar i prevenir l'abandó en els que de forma senzilla es pretén informar als propietaris d'animals sobre la importància que estiguin identificats.
Aquesta és una competència que recau a l’ajuntament i és important que fem polítiques de prevenció per tal d'evitar la gran despesa que suposa a ajuntaments i entitats protectores aquest greu problema social.

La tècnica en gestió animal és a l’oficina d’atenció als ciutadans de l’ajuntament cada 2n i 4t dilluns de cada mes. Ella us pot informar i assessorar, no ho dubteu, passeu a veure-la.

Aquí podeu veure un dels vídeos que han preparat referent a la importància de la identificació dels animals.

https://youtu.be/m7AwIzfxYZY

Àrea de serveis a les persones
ajuntament@artes.cat

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges