Instal·lació panells informatius sobre els camins

Instal·lació de dos panells informatius sobre els camins que hi ha al municipi

L’Ajuntament d’Artés ha instal·lat una nova senyalística sobre els camins més importants que es poden recórrer per les nostres contrades. La proposta va sorgir en els Pressupostos Participatius del 2018 i el que s’ha intentat és centralitzar en un sol panell tots els camins i itineraris que hi ha al terme municipal i els que el travessen. Així doncs en aquests dos panells trobarem els traçats d’11 camins: els 3 corriols i els paleocanals d’Artés, el camí de St Jaume, el recent senyalitzat camí Ramader Central i els dos PRs que hi ha al nostre entorn, el 135 i el 136. També hi consten els 3 itineraris geològics que es van realitzar durant l’any passat, tot i que aquests recorreguts són els únics que no estan senyalitzats al terreny.

A part dels recorreguts dels camins, a la senyalística instal·lada també es pot trobar un codi QR que enllaça directament amb la pàgina web municipal i on es pot trobar més informació de cada camí i el seus tracks corresponents.

Els dos panells s’han ubicat un a la plaça vella i l’altre al carrer Jardí.

1
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges