JULIOL JOVE '14 a Artés

Des del Kanal us volem informar d’una notícia que realment ens fa molta il•lusió poder-vos donar. Aquest mes de juliol tornem a obrir! Si, si, ho heu llegit bé, després d’un parèntesi de dos anys, El Kanal, el Casal de Joves d’Artés, torna a obrir les seves portes per donar resposta a les necessitats del jovent del nostre poble (i dels pobles del voltant, clar). I no ho farem de qualsevol manera. Ho farem com creiem que cal fer-ho. És per això que hem preparat un seguit d’activitats que de ben segur no deixaran indiferent a ningú. Un juliol carregat d’activitats per a joves de qualsevol edat i estil. Tothom hi serà benvingut, aquelles joves que vulguin participar i aquelles que només vulguin mirar. Pels més esportistes, tornejos de futbol sala, volei platja o patinet-scooter; tallers de cuina sense fogons per aquells a qui agradi cuinar; taller de graffitis pels pintors, i taller d’idees per als emprenedors; ball, dansa, videojocs, murals, cinema, paelles... Perquè us en feu un tip! Estigueu ben alerta a les xarxes socials, que ens arriba un juliol carregat. Això serà el tret de sortida perfecte per l’esperat dia de la inauguració, a finals del mes de juliol.

Volem que El Kanal es converteixi en un espai de referència pel poble, un espai on joves de totes les edats us pugueu trobar i compartir idees, estones, experiències, o simplement, peteu la xerrada. Però sobretot, ens agradaria que fos un espai que creéssiu a la vostra mida, perquè us sentiu com si fóssiu a casa (o al bar). Farts d’etiquetes i estereotips, creiem que el jove es vol mostrar capaç de canviar la realitat, de proposar activitats, d’organitzar-les, d’opinar sobretot en allò que l’afecta directament, de conèixer i de donar resposta a les seves demandes i necessitats. És per això que un dels objectis que ens proposem des del Kanal, per aquest curs vinent, és la creació d’una comissió de joves, perquè decidiu i opineu sobre allò que us afecta directament, ja sigui a l’escola o al carrer. Creiem en un Casal de Joves que fomenti la vostra participació. Volem organitzar activitats i tallers, i convertir-nos en un reclam per a totes vosaltres, però alhora volem que sigueu vosaltres les que opineu sobre allò que us agrada i allò que us preocupa; en definitiva, allò que necessita el jovent del poble. Volem esdevenir una plataforma per canalitzar les vostres motivacions; un espai pensat per tothom, on tots i totes hi tingueu cabuda.

No us podem prometre que funcionarà, però sí que us podem prometre que hi posarem tots els esforços perquè pugui ser possible. Ens seguiu?

AdjuntMida
PDF icon JULIOL_JOVE_2014_Artes.pdf781.02 KB
dilluns 30 juny, 20:30
dissabte 5 juliol (tot el dia)
dilluns 7 juliol, 11:15
dimarts 8 juliol, 16:00
divendres 11 juliol, 18:00
dissabte 12 juliol (tot el dia)
dimarts 15 juliol, 18:00
dimecres 16 juliol, 18:00
dijous 17 juliol, 18:00
dissabte 19 juliol, 09:00
dilluns 21 juliol, 19:30
divendres 25 juliol, 19:00
 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges