L'Ajuntament aprova els pressupostos del 2015

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Artés aprova els pressupostos per quart any. Tot i que el govern és minoria, han aconseguit aprovar els pressupost els quatre exercicis. Un govern coneixedor de  la importància que té el  pressupost  municipal pel desenvolupament del municipi, com l’eina que ajuda a tirar endavant projectes,  prioritzar accions, executar el dia a dia , etc. ha fet novament que arribessin a consensuar l’abstenció de la CUP.

Grup Unitari i Progrés per Artés, seguint la línia que sempre han tingut i manifestat en la legislatura, han intentat que fossin uns pressupostos que incorporin les propostes fetes pels dos grups de l’oposició (CIU i CUP).

Un pressupost de 4.802.758 € on cal destacar en el pla d’inversions:

Les inversions necessàries pel funcionament dels serveis, és a dir, material inventariable de l'Ajuntament i d'altres edificis municipals, equips informàtics, i maquinaria diversa (204.000 €).

Les inversions finançades parcialment amb préstec de caixa crèdit Diputació de Barcelona per la compra d'una nau per la brigada (350.000 €), doncs l'actual espai on s'ubica la brigada està afectada per un pla d'urbanització que es pot tirar endavant en qualsevol moment.

Altres inversions com les expropiacions urbanístiques del carrer La Roca (100.000 €) finançades amb estalvi net, la reforma dels vestidors del camp futbol (100.00 €) amb l'objectiu principal de fer-los complir normativa i ser el màxim  accessibles.

No es contempla la construcció del dipòsit de la Paloma tal i com volia CIU, perquè aquesta construcció ha d'anar a càrrec de l'ACA en un 80% (400.000 €). Si l'Ajuntament el construeix es carrega a les arques municipals aquest import, fet que l'actual equip de govern valora de poca responsabilitat i de mala gestió destinar aquest diners a fons perdut quan ha de ser l'ACA qui els ha de pagar i tenint coneixement de causa que així serà. Un cop s’acabi l'obra de la potabilitzadora l'aigua de la Sèquia arribarà a totes les llars i polígon, independentment de la construcció del dipòsit. S'han fet les gestions oportunes i s'ha aconseguit una subvenció extraordinària per tal de garantir-ho.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges