L'Ajuntament dóna suport a les accions de dinamització de l'AEPA

L'Ajuntament d'Artés rep el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Bages per desenvolupar accions de dinamització de l'Associació d'Empresaris del Polígon d'Artés (AEPA).

A través d'una convocatòria de la Diputació de Barcelona, demanada pel Consell Comarcal del Bages, l'Ajuntament disposarà de finançament per realitzar accions de col·laboració amb l'AEPA consistents a realitzar una campanya de captació de socis, una ampliació del portafoli d'empreses de l'AEPA i altres accions de promoció del polígon.

Com s'ha dit, aquest programa s'emmarca dins el projecte de polígons del Consell Comarcal del Bages que coordina accions de diversos municipis i del qual aquest és el setè any consecutiu que obté el suport de la Diputació. Podeu anar al següent enllaç per veure la notícia del Consell Comarcal.

Més informació a la web del Consell Comarcal del Bages.

 

Xarxes socials

Tota la informació d'Artés i de l'Ajuntament a les xarxes socials. Segueix-nos al Twitter i al Facebook per estar informat de l'actualitat del municipi de primera mà.

 

Telèfons d'interès

938 305 001 Ajuntament

061 Emergències mèdiques

112 Emergències

Més
 

El temps a Artés

Salutació de l'Alcalde

Salutació de l'Alcalde

Benvinguts al nostre portal virtual d'informació municipal. En aquesta web hi podeu trobar tota la informació relacionada amb l'Ajuntament i el poble d'Artés: la nostra història, el nostre patrimoni natural i cultural...

Llegir més

Galeria d'imatges